Vad händer efter man dör..?

Tjuhare! *vinka sextioen gånger*

Jag tänkte på fjortisinlägget jag skrev nyss, om det faktum att jag inte visste vad som hände efter döden.

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska tro, jag ändrar åsikt ganska ofta.

Jag är kristen, men en himmel och ett helvete låter inte särskilt troligt.

Gud & Jesus ska är goda, då ska man väl inte behöva komma till helvetet?

Vad tror du händer efter man dött?

Kommentarer
Namnet, bitte Rebecka

Det är en stor fråga d ställer och riktigt svår att svara på. Efter man dör, jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tror. Till en viss del tror jag att man hamnar i himlen, en annan del av min tror att man återföds.

Sen beror det på om man kollar kroppsligt eller andligt :)

2009-09-30 @ 20:24:15
Din bloggadress, http://bronsfisken.blogg.se/
Namnet, bitte Paparazzibecka

Hejsan!

Var tycker du om gårdagens idol?

Jag är mest intresserad av idolernas outfits eftersom Klin är staylisten.

Jag har visat upp min favorit på bloggen, dela med dig om vad du tycker.

KRAM ((:

2009-09-30 @ 22:00:32
Din bloggadress, http://paparazzibecka.blogg.se/
Namnet, bitte Therese

Jadu det finns så mycket som akn hända, och jag undrar också mycket kring om vad som händer när man dör för det finns ju liksom ingen person som vet. Jag själv tror att man återföds och blir antingen samma person fast med ett annat liv eller så kan det också vara så att man återföds och blir en helt annan person inte den som man var i sitt föra liv(a) Jag tror också att man kanske kommer till himlen och lever ett liv där uppe :))2009-09-30 @ 22:05:00
Din bloggadress, http://theresejjohansson.blogg.se/
Namnet, bitte Evelina Didriksson

Hmm, vad som händer efter döden svår fråga? Kanske blir man en liten ande som går runt och kollar på alla. Jag är faktiskt den som tror på spöken, lite pga. saker som hänt min mammas morbror samt att jag själv hört någon ropat på mig då mamma sovit och det inte varit hon. Men jaa svår fråga. Jag har många tankar om det där, man kanske blir född på nytt? Har ingen aning faktiskt om jag ska vara helt ärlig, man får helt enkelt vänta och se. Men en sak hoppas jag och det är att man kommer upp till himelen, jag vill att våran Malin ska ha ett bra liv där uppe! :)

2009-09-30 @ 22:06:04
Din bloggadress, http://eveliinas.blogg.se/
Namnet, bitte Jenny

För mig finns inget himmel och helvete. Spöken och andar finns heller inte i min värld. Utan jag tror att man fortsätter leva vidare, människa som djur. Man dör men 'återuppföds'. Den teorin har jag byggt på alla dessa deja vu man får.

2009-09-30 @ 22:26:06
Din bloggadress, http://jennykl.blogg.se/
Namnet, bitte PD

jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tror. Kanske ingenting alls. Det låter tråkigt, men vi slutar nog bara leva helt enkelt.

2009-09-30 @ 22:31:40
Din bloggadress, http://tusenpinkdresses.blogg.se/
Namnet, bitte Mia

sv: jag är inte kristen, jag tror nog inte på någon religion egentligen. man jag kan säga att jag MÅSTE tro på en himmel för min egen skull. Kanske inte nödvändigtvis en himmel men i alla fall komma till en plats där jag kan träffa alla jag en gång förlorat. Träffa dem en sista gång eller leva liksom ett ovetande liv, som en dröm.Det är vad jag VILL tro. Men jag har ingen aning om vad jag egentligen tror. Jag har ingen aning om vad jag egentligen vet heller. Jag tror på en himmel för min egna skull, för att orka! men jag tror inte på den himmel som visas i tex filmer. Att man kommer upp till Gud, måste vara snäll för att komma dit osv. Nej, det gör jag inte. :)Tyvärr är jag ärlig och säger att JAG tror att man dör och förblir död. Som om man aldrig hade blivit född. Man är ingenting för det verkar vara det mest logiska.p.s piggelin är för jävla gott haha :DKram! :)

2009-10-01 @ 07:44:12
Din bloggadress, http://miamupp.blogg.se/
Namnet, bitte Fanny

sv:Jag är en som hoppas att det finns någonting senare, jag är kanske lite en av dem som hoppas på det mycket i alla fall. Jag menar hur hemskt skulle det inte vara om man en dag lixom somnade och sen inte minns mer. Men jag vet inte, eller ja ingen vet :P Men jag tror att vi återförenas med våra nära som gått bort före oss.

2009-10-01 @ 09:01:20
Din bloggadress, http://hjelt.blogg.se/
Namnet, bitte emma :D

händer efter döden ? :o

vf grunnar du ens på det?

men jag tror att man kommer till himmelen och lever som vanligt fast med lite annorlunda folk! eller så bara e de slut på de hela. allt blir svart du blir blind kan inte gå, har inget behov av att andas eller ngt, kanske föds man på nytt, asso att man åldras på fel håll. fram och tillbaka. dör du när du e 89, så nästa gång du fyller år fyller du 88 , mm du fattar :)

2009-10-01 @ 16:47:09
Din bloggadress, http://emmaacarlzon.blogg.se/
Namnet, bitte madde :)

tror på himmel och helvete, lite konstig liknelse jag kommer med;

men skulle du bjuda hem någon till dig som inte gillar dig, eller snackar skit om dig eller något sånt??

för du ä ju snäääll :) <3

fattade du liknelsen?? (a

2009-10-01 @ 18:45:45
Din bloggadress, http://mmaaddeeii.blogg.se/
Namnet, bitte E B B A S O C H M I L L I E S - FOTOBLOGG

Fin blogg du har :-)

Hur mår du?

2009-10-01 @ 18:56:34
Din bloggadress, http://ebbasochmillies.blogg.se/
Namnet, bitte Stella

Jag tror att det en alldeles för stor fråga för att kunna ta den nu. jag tror att det bara är bra att vi ej vet, eftersom att det skulle bli som att leva efter ett mått om hur bra vi är och hur mycket vi förtjänar sedan. Det är också därför det kallas tro.

2009-10-01 @ 22:56:12
Din bloggadress, http://stellaskrivaren.blogg.se/

Din kommentar

Namn:
Kom ihåg mig! 8]

mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0